Confesiune

Confesiune

Confesiune!

Daca sunteti un barbat de obicei peste 30 de ani, probabil ca mi-ati facut deja o vizita, probabil ca m-ati vazut pe Google.
Ofer un serviciu care se dezvolta la limita unor aspecte ce tin de moralitate si legalitate. Daca sunteti fete, probabil m-ati vazut si voi si ori ma invidiati, ori ma jigniti.

Pentru marea majoritate a oamenilor cuvintele “masaj” si “lux” se exclud unul pe altul, dar va pot asigura ca, la fel ca in orice alt domeniu, exista un spectru. Saloanele HotAngels au reguli extrem de stricte in ceea ce priveste curatenia, conduita si clientela. Este scump, exista camere de supraveghere pentru siguranta noastra. Suntem protejate si taxam la ora. Daca exista clienti care nu vor sa faca dus sau au o igiena precara ii poftim afara.
Pentru toate acestea, noi, fetele din saloanele de masaj erotic HotAngels, suntem educate, sofisticate si mai ales albe.
Deoarece marea majoritate avem studii superioare, vorbim intr-un anumit fel, ne comportam intr-un anumit fel, etc suntem instant tratate mai uman si mai demn.

Pe luna castig 2000-3000 euro lucrand ca maseuza erotica, salariu neimaginat de prietenele mele care lucreaza in alte domenii. Si din nou, nu spun acest lucru ca o scuza fata de ceea ce am ales sa fac, spun doar ca exista si o alta perspectiva a angajarii intr-un salon de masaj erotic, unde femeile privilegiate, ca mine, sunt tratate bine si castigam intr-o luna cat altele in 6 luni.

Fac parte din categoria angajatelor unui salon de masaj erotic in Bucuresti, dar nu doar asta ma caracterizeaza. Part time lucrez si la un birou, un loc de munca respectabil, traiesc o viata normala. Ceea ce aleg sa fac in unele nopti nu are impact asupra vietii mele cotidiene, nu imi afecteaza stima de sine pentru ca nimeni nu stie cu ce ma ocup, dar dupa cateva astfel de nopti pe luna am ratele la casa platite 1 an in avans si traiesc exact cum imi doresc.
Nu este o alegere pe care toata lumea ar face-o, dar este alegerea pe care eu am facut-o si pe care nu o regret.

Multe dintre voi ma intrebati ce insemna sa fii angajata la un salon de masaj erotic, sa fii maseuza de masaj erotic… Practic nu sunt atat de diferita de o maseuza obisnuita. Inclusiv toata pregatirea pe care o parcurgi inainte de a ajunge sa ai clienti se face ca la un masaj obisnuit, unele au si diplome de calificare. Doar ca noi facem masajul nud. Da, ma dezbrac in fata unor necunoscuti pentru a castiga niste bani, dar asta este alegerea mea, la fel cum alegerea ta este sa ai datorii la banca 30 de ani si un trai nesatisfacator. Niciuna dintre noi nu ar schimba locul cu cealalta si fiecare dintre noi avem granitele noastre.

Am un plan pentru cat de mult as vrea sa castig. Vreau sa imi achit toate datoriile, sa investesc vreo 10.000-20.000 euro si sa imi creez un fond de urgente pt momente neplacute ce vor aparea inerent pe parcursul vietii. Asta insemna ca voi fi angajata la un salon de masaj erotic inca 2-3 ani. Stiu ca multe vor ridica din spranceana, dar am vise mari, iar aceste vise au nevoie de riscuri.
Munca intr-un salon de masaj erotic m-a facut sa inteleg si care imi sunt privilegiile dar care imi sunt si dezavantajele.

As recomanda unei alte femei care are datorii sau care vrea un alt stil de viata sa se angajeze intr-un salon de masaj erotic? Probabil ca da, dar depinde de femeie. Spun asta pentru ceea ce au fac necesita un nivel mare de toleranta si un nivel minim de ego. Eu sunt o persoana pragmatica, care priveste riscul si recompensa, iar pentru mine, masand un barbat care poate nu e cel mai frumos de pe Pamant, barbat care ma priveste cu pofta cand eu sunt dezbracata, merita foarte mult atunci cand la finalul turei ies din salon cu cateva sute de euro care se aseaza in teanc asigurandu-mi viitorul.

Nu sunt cineva care sa necesite mila, sunt realista, stiu ce fac si nu spun nimanui. Stiu ca exista un compromis, aleg sa tac pentru ca nu vreau ca oamenii din jur sa isi schimbe perceptia despre mine iar eu sa imi pierd reputatia. Exista multe lucruri din viata mea care nu sunt ideale, care ar respinge omanii..accept asta.
Dar totusi imi e bine, fac un compromis acum, dar restul vietii il am asigurat. !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #b30086;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://angajarimaseuze.ro/wp-content/uploads/2020/02/banner2-scaled.jpg); }
Ai nevoie de ajutor?